Recent Posts

Pompoentaart met Pumpkin Spice

Pompoentaart met Pumpkin Spice

Gisteren was het vrijdag de 13e en we zijn alweer halverwege oktober, dus dit leek me het geschikte moment voor een pompoenrecept! Pompoentaart staat al ongeveer 2 jaar op mijn todo-list, maar ik ben er nooit aantoe gekomen, tot nu. Pumpkin pie spice is en Amerikaanse […]

Kipnuggets

Kipnuggets

Happy fry-day! Vandaag deel ik een nieuw recept voor gefrituurd lekkers, namelijk kipnuggets! Ik heb een tijdje geleden een recept gevonden, dat het vermeende geheime recept is van de KFC kruiden.. Dat kun je hieronder vinden. Ik moet nog wat meer research doen over de […]

Zelfgemaakte Limoenade

Zelfgemaakte Limoenade

Hoi iedereen, bedankt dat jullie hier zijn! Jullie hebben misschien gemerkt dat mijn berichten minder regelmatig verschijnen en dat spijt me. De reden hiervoor is dat mijn man en ik hebben besloten om ons appartement te verkopen en een huis te kopen en dat dit […]

Simpele Pompoensoep Geserveerd in Pompoen

Simpele Pompoensoep Geserveerd in Pompoen

Het is weer die tijd van het jaar. Veel regen en onweer, de bladeren beginnen te verkleuren en te vallen, de treinen hebben weer vertraging door de bladeren.. Mijn eerste pumpkin spice latte van dit jaar heb ik al gehad hoor! Lekker met een boek […]

Uienringen

Uienringen

Dit recept was een verzoekje van een vriend van mij! Een simpele snack die wat voorbereiding nodig heeft, maar dit kun je makkelijk in de ochtend maken en er dan ‘s avonds van genieten. Ingrediënten 1 grote witte ui 500 ml melk 2 ei dooiers […]

CopyCat Recept: Bagels&Beans Dadeltaart

CopyCat Recept: Bagels&Beans Dadeltaart

  Zoet, plakkerig en toch knapperig, dadeltaart! Dit recept moet een tijdje in de koelkast staan, maar geloof me, het is het wachten waard. Een grote kop matcha latte en een stuk taart? Dat ga ik DADELijk doen! Bagels&Beans is een koffie franchise in Nederland […]

Copycat Recept: Ben & Jerry’s Cookie Dough Ijs!

Copycat Recept: Ben & Jerry’s Cookie Dough Ijs!

Je hebt er lang op moeten wachten, maar geloof me, het is het zeker waard! In mijn laatste post, voor Munchday, postte ik een recept voor veilig-uit-de-kom-te-eten-cookie dough met een kleine hint dat dit ook geweldig zou smaken in ijs.. Ben je er klaar voor?? Maak thuis […]

Munchday: Eetbaar Koekjesdeeg zonder Eieren

Munchday: Eetbaar Koekjesdeeg zonder Eieren

Als je ooit koekjes hebt (geprobeerd) te bakken, weet je hoe verleidelijk het is om het rauwe koekjesdeeg te eten omdat het simpelweg zo lekker is. Normaal gezien zou dit niet zo’n goed idee zijn, omdat er mogelijk salmonella in de eieren zit. Nu hoef […]

Regenboog Donuts met Marshmallow Glazuur en Discodip

Regenboog Donuts met Marshmallow Glazuur en Discodip

Halverwege de 19e eeuw begonnen we in Europa met het maken van oliebollen, toen nog oliekoeken genaamd. Deze deegballen werden gekookt in varkensvet tot ze goudbruin waren. Toen Nederlandse immigranten hun nederzetting bouwden in Noord-Amerika bleven ze deze oliekoeken maken. Het probleem van deze oliekoeken […]

Papa’s wafel recept

Papa’s wafel recept

Als klein meisje was ik al zeer geïnteresseerd in alles wat er in de keuken gebeurde. Dit begon als peuter, omdat ik me uren kon amuseren in de keukenkastjes door te spelen met de inhoud. Mijn ouders waren hier minder blij mee, vooral omdat ik […]